Kropsterapi for voksne

Kropsterapi for børn

Kropsterapi for mødregrupper

Hvad kan kropsterapi gøre for dig?

Din krop kan fortælle dig, hvordan du har levet dit liv. Følelsesmæssige påvirkninger som angst, depression, sorg og stress kan sætte sig i kroppen og give spændinger eller smerter. På samme måde kan din fysiske tilstand som feks. fysiske skader og ledsmerter påvirke dine tanker, følelser og sindstilstand.

En travl hverdag kan sætte sig i spændinger i nakken og give hovedpine, ligesom forkert arbejdsstilling kan give rygsmerter eller musearm. Kropsterapi er et middel, der kan hjælpe dig med at tage hånd om disse problemer.

Kropsterapi er en behandlingsform, der tager udgangspunkt i det hele menneske. Velvære kan ikke isoleres til kun krop eller sind, da de er tæt forbundet. Kropsterapien går ind og arbejder med både det fysiske og psykiske og sammenhængen mellem dem. 

Firmaaftaler

Giv dine medarbejdere et pusterum fra den travle hverdag med kropsterapi på fast basis.

Få en firmaaftale med Kropsterapi v/Birgitte Vejrup og boost dine medarbejders fysiske og mentale velvære. Glade medarbejdere skaber bedre resultater, og når dine medarbejdere oplever indre balance, har de også nemmere ved at skabe ydre balance.

Kropsterapi kan hjælpe dine medarbejdere med:

  • Spændinger i nakke og ryg
  • Fysiske skader
  • Stress
  • Migræne
  • Anspændthed 

Kropsterapi består af dybdegående massage, akupressur, zoneterapeutiske tryk og guidet vejrtrækning. Formålet er at få dig til at slappe af i kroppen og give slip på spændinger.

Jeg tilbyder at komme ud til din virksomhed og har egen briks med til behandlingen.

Kontakt mig for yderligere information.

Scroll til toppen