"Jeg har haft flere behandlinger hos Birgitte. Birgitte er meget venlig og professionel, og jeg har følt mig i særdeles gode hænder. Hele min krop blev trykket på og masseret, især med fokus på nakke og mit hoved, som altid er helt spændt op. Behandlingen havde virkelig god effekt. De varmeste anbefalinger til Birgitte"
Heidi Hartmann
Gode resultater og behagelig stemning "Birgittes kropsterapi har løsnet op for nogle meget gamle og genstridige spændinger i ryggen, så jeg nu har markant færre rygsmerter. Samtidig har kropsterapien hjulpet mig med at blive mere opmærksom på min kropsholdning i forskellige situationer og sammenhængen mellem mit fysiske og psykiske velvære, så jeg selv kan forebygge rygsmerter i fremtiden. Jeg har før prøvet massage, som hjælper her og nu, men jeg kan godt lide, at man med kropsterapien arbejder mere med helheden, så det også hjælper på længere sigt. Stemningen på Birgittes klinik er afslappet og behagelig – det er virkelig en skøn oase i en travl hverdag. Birgitte finder lynhurtigt frem til, hvor problemområderne er, og er på én gang effektiv og god til at lytte til mine og kroppens signaler. Alt i alt får klinikken mine varmeste anbefalinger"
Sanne Rossen
"My experience at Birgitte’s body-therapy was very positive. I received an excellent treatment in a soothing atmosphere. Birgitte is very professional, which is very comforting. I will definitely visit this place again"
Yaser
Scroll til toppen